این گوشی با صفحه نمایش ۶.۹ اینچی Dynamic AMOLED با وضوح ۱۴۴۰، ۱۴، ۳۰۸۸ و نسبت ابعاد ۱۹.۳: ۹ پیشرفتهترین مدل فعال 5G سامسونگ در سال جاری است.
گوشی فوق با سرعت تازه سازی ۱۲۰ هرتز، از پیمایش و انیمیشن روی صفحه بسیار نرمی برخوردار است، زیرا صفحه نمایش ۱۲۰ بار در هر ثانیه به روز میشود. این دستگاه از چیپ ست اسنپدراگون برتر یعنی ۸۶۵+ تغذیه میشود و از ۱۲ گیگابایت حافظه و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی بهره میبرد.
دوربین عقب شامل یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی (که برای ارائه تصاویر واضحتر ۱۲ مگاپیکسلی با نویز کمتر)، یک پیکسل ۹: ۱ پیکسلی، یک دوربین تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۵ برابر و یک دوربین Ultrawide 12 مگاپیکسلی است. دوربین جلوی دستگاه هم ۱۰ مگاپیکسلی است و یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی چراغها را روشن نگه میدارد. به همین دلیل این دستگاه در ماه سپتامبر پرفروشترین گوشی هوشمند 5G در سراسر جهان شد.
از آنجایی که بیشتر افراد به پوشیدن مدلهای جدید لباس علاقمند هستند، به همین دلیل شاید کمتر کسی پیدا شود مثلا به پوشیدن مدلهای لباسی که پنجاه سال پیش رواج داشت رغبت نشان دهد. اما جالب است بدانید که علاقه یک زن جوان اکراینی به پوشیدن مدلهای لباسی که در قرن ۱۹ میلادی مد بود او را به سوژه رسانهها تبدیل کرده است.
با وجود آنکه دختران جوان به پوشیدن سبکهای جدید لباس علاقه نشان میدهند، اما «میلا پورزنیوک» به سبک لباسهای قرن ۱۹ میلادی علاقمند است. او همیشه این لباسها را که بسیار مناسب بانوان هستند مورد استفاده قرار میدهد. میلا در گفتگو با روزنامه روسی «کُم سُمُلس کایا» گفت: «اولین بار یک پیراهن قدیمی پوشیدم، بعد یک دامن قدیمی، کم کم متوجه شدم به پوشیدن چنین لباسهایی عادت کرده ام و این مدل لباس ها، بخشی از هویت من شده است. دیگر هر روز این مدل لباسها را برای پوشش استفاده میکردم. در آنها احساس راحتی میکردم و اعتماد به نفس بیشتر داشتم. حالا هر روز این لباسها را میپوشم.»
میلا که به گفته خود هر روز از مدلهای قدیمی لباس استفاده میکند ۱۲ سال پیش وارد یک باشگاه بازسازی تاریخی که اعضای آن علاقه زیادی به نبردهای شوالیهای قرون وسطایی داشتند شد. این اتفاق این فرصت را برای میلا فراهم آورد تا ضمن دوختن لباسهایی با حکاکیهای مختلف و نقاشیهای قدیمی، با تاریخچه مد آشنا شده و لباسهایی برای خود نیز بدوزد.
او حالا بیشتر از ۱۰۰ دست لباس قدیمی دارد که مربوط به دورههای مختلف تاریخی است، اما بیشتر آنها از سبک لباسهای اوخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ الهام گرفته شده اند. میلا در این باره میگوید: «زنانی پوشیده، سالم و زیبا، که غرق در آرایشهای تند و غلیظ نبودند، حتی از رژ لب نیز به ندرت استفاده میشد.»
مسئولی با تاکید بر لزوم توجه کاربران به ضوابط مالکیت امتیاز بازی، در خصوص برخی سودجوییها مبنی بر تقویت اکانتها (cheat boosting) به وسیله برنامههای جانبی و کدهای تقلب و فروش آن به بازیکنان هشدار داد.
عقیل منصوری معاون نظارت بنیاد با اشاره به اینکه بازیهای رایانهای از دیرباز در کنار سایر جنبههای آموزشی و فرهنگی و ... به عنوان یک تفریح مهیج شناخته میشدند، تصریح کرد: «امروزه بازیهای رایانهای به عنوان یکی از مهارتهای درآمدزا مطرح است. برهمین اساس، شاهد آن هستیم که امتیاز بازی و هزینههای مادی و معنوی (اعم از پول، مهارت، وقت و ...) که برای رسیدن به آن صرف میشود، به عنوان یک دارایی مورد معامله قرار میگیرد.
خریداری یک اکانت و رمز به معنای قانونی بودن بهرهبرداری از آن بازی نیست
منصوری با بیان اینکه طبق قوانین داخلی اکثر بازیها، به اشتراکگذاری نامکاربری و رمز با دیگران غیرمجاز شناخته شده و مسئولیت استفاده از آن بر عهده سازنده حساب کاربری بازی است، افزود: «خرید و فروش اکانت به مثابه اشتراکگذاری اکانت است و در صورت شناسایی، غالبا بازیسازها اقدام به مسدود نمودن آن خواهند نمود. خانوادهها و خریداران این حسابهای کاربری، باید اطلاع داشته باشند که خریداری یک اکانت و رمز به معنای قانونی بودن بهرهبرداری از آن بازی نیست.»
معاون نظارت بنیاد با بیان اینکه غالب بازیسازان، به شدت با متقلبین مبارزه میکنند و در صورت استفاده از برنامه جانبی، دیگر اکانتهای فرد متقلب را نیز مسدود میکنند، گفت: «افرادی که به تولید و عرضه اکانت مشغول هستند نیز ممکن است در معرض خطر باشند.»
او با تاکید بر آن که امتیاز بازی متعلق به کسی است که مهارت و هوش انجام مراحل آن را داشته باشد، افزود: «سودجویان برای کسب درآمد اقدام به عمل تقویت اکانتها (cheat boosting) بوسیله برنامههای جانبی و کدهای تقلب و سپس فروش آن میکنند، که معمولا پس از مدتی مسدودیت دائم اکانت را در پی خواهد داشت. همچنین باید در نظر داشت کاربر با خرید اکانت، به علت وجود امکان بازپسگیری اکانت توسط صاحب اولیه اکانت (که ایمیل اصلی را در اختیار دارد) خواسته یا ناخواسته احتمال خطر از دست دادن آن و هدر رفتن پولش را میپذیرد.»
معاون نظارت بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: «دسترسی به اکانتهای هک شده یا دزدی به علت احتمال تغییر رمز عبور توسط صاحب اکانت، پس از مدتی ممکن نخواهد بود و حتی در مواردی مشاهده شده برخی از فروشندگان سودجو، رمز اکانتهای فروخته شده را تغییر میدهند که طبعا دسترسی به آن برای خریدار قبلی اکانت غیر ممکن میشود.»
او با توصیه به گیمرها برای توجه به وضعیت قانونی استفاده از بازیهای رایانهای از نظر قوانین کشور و همچنین قوانین داخلی خود بازی ها تاکید کرد: «بالا بردن امنیت اکانت و استفاده از تایید دو مرحلهای، دسترسی هکرها به آن را به حداقل میرساند، همچنین باید دانست رسیدگی مراجع قانونی در خصوص اعمالی که افراد درباره بازیهای غیرمجاز انجام میدهند و پولهایی که رد و بدل میشوند، مشمول پیچیدگیهایی است که بهتر است افراد سراغ چنین تجربهای نروند.»